Det ringde på dörren. När jag öppnade dörren och utanför fanns ett paket. När jag öppnar paketet finner jag ett korg. Korgen är klädd i ett vackert rosa tyg dekorerat med nallebjörnar. Jag tittar ned i korgen och där ligger en liten bebis. Bebisen är invirad i en vit fleecefilt. Bebisen sover och jag lyfter sakta in korgen i köket. Sakta och försiktigt lyfter jag upp bebisen. Bebisen vaknar och tittar på mig och ler. Mitt hjärta smälter och jag ser att bebisen är nyfödd. Bebisen har stora vackra blå ögon, liten trubbig näsa och perfekt mun. Kinderna är runda och jag kan ana en liten grop i hakan. I pannan har hon en rött märken, det går som ett v-tecken ned mellan ögonbrynen. Jag inser då att denna vackra tjej måste kommit med storken!

3 comments
  1. Ahaaa så bebisar kommer visst med storken! Misstänkte nog det. 🙂Jätte fin text. Bra beskrivning. Du inspirerade mig till min text 🙂Ha det bra!!

  2. Du nämnde att texten var kort, men jag tycker att du lyckas klämma in det viktigaste där 🙂 Tyckte speciellt mycket om den sista meningen med storken, och hela texten fick mig glad 🙂 för det finns nog inte mycket som kan få en gladare än bebisar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *