Renovering…

Målarfärg i håret och på armen… vad jag klabbar men det blir fint =) Vi har nu börjat att grundmåla taket. Det är så jobbigt och man får ont i armen. Tur att Inez behöver lite uppmärksamhet ibland…

Igår var vi och beställde tapeter.Det blir svarta tapeter på gavlarna och röda på resterande väggar. Vi beställde även en rulla medaljongtapet som vi ska lägga in mellan de svarta. Det blir så fint… vi funderar även på att klä trappan i en svart heltäckningsmatta och måla vagn styckena vita. Min tanke är då att köpa samma heltäckningsmatta och göra en rund och en kvadratisk matta till golvet. Dessutom kan man tydligen beställa tyger i samma färger som tapeterna och jag såg ett randigt tyg som skulle passa, det fanns både i rött och i svart. Dessutom så ska jag lägga in oranga och gula detaljer. Vad tror ni… blir det snyggt??

Nähä, nu vaknade Inez… nu ska hon få mat sen ska jag upp och måla tak!

Tada!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *