Det är annorlunda… det blir aldrig som man tänkt sig… man kan egentligen inte planera något… Ibland somnar hon och då tänker jag att jag hinner kolla mailen, duscha, dricka kaffe eller något annat nyttigt… men precis när man lämnar rummet så vaknar hon igen… och vill att man håller henne… som nu t.ex. Inez vill inte ligga själv utan vill sova i min famn… jättemysigt men det är lite svårare att skriva med en hand!!

Det är inte hela världen… jag kan skriva ett inlägg en annan gång!!

Tjingeling!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sjukstuga

Inez har ögoninflammation. Ulf har frossa och ev. feber. Isac och jag är relativt pigga men Isac var…

Jag skulle bara…

… gå upp och hämta gåstolen. När jag kommer ned står Inez i sängen. Hon har dragit sig…