Jag har haft en underbar helg! Den började iofs med att jag fick tillbringa fredagskvällen ensam. Ulf var i Vadstena och jagade gås. Det var rätt så skönt att “bara” ligga i soffan och kolla på TV. Det var ju Singing Bee och reprisen av Sing A Long. Sen började en film… jag somnade och vaknade vid halv ett… bara att gå och lägga sig!

Det var dock lite tråkigt att vakna själv på lördagsmorgonen men jag gick och köpt JP och åt en lång frukost samtidigt som jag läste tidningen. Efter frukosten hade jag tänkt att ta tag i gästrummet upp MEN när jag tittade in där kände jag att det var så mycket av Ulfs saker som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med som fanns där att jag satte på TV:n istället. Vid elva ringde Ulf och sa att han var på väg hem! Han var hemma kl 12 och jag insåg att jag hade saknat honom jättemycket! Vi pratade lite och han åt lunch, sedan vilade vi, han hade inte sovit så mycket på natten. De hade sedan gått upp tidigt för att skjuta mer gäss. Tyvärr blev det ingen gås till oss, de hade skjutit 3 st men Ulf hade inte träffat någon.

Efter vilan var det dags att hoppa i duschen och åka till pappa och A-M. Där fick vi plankstek och efterrätt gjord på biskvier. Jättegott! Vi spelade kort och pratade strunt till halv ett. Det är så roligt att träffa pappa och A-M. Det var länge sen vi träffades och de hade inte sett att magen vuxit så mycket. Det börjar verklighet nu. Flera gånger denna helgen har jag tänkt att jag har en egen familj nu… Det är så tryggt och skönt.

Igår så gick vi upp relativt tidigt, 9-tiden, åt frukost och sedan fixade vi i ordning gästrummet. Det blev mycket bättre än vad jag hade föreställt mig. Det roliga var att Ulf nu tycker att det ska bli roligt att fixa i ordning TV-rummet. Vilket jag ser framemot! Vitt tak och ljusa väggar kommer ge TV-rummet ett jättelyft. Sedan åkte vi till stan och åt söndagslunch på Chili Thai. Ulf har “tjatat” om det sen vi var där när pappa fyllde år (i februari). Sedan fönstershoppade vi en stund innan vi åkte hem och vilade en stund.

Ulf klippte gräset medan jag slappade framför TV:n en stund. Vi gjorde varma mackor och kollade på TV. Vi gick och la oss tidigt… trötta efter en underbar helg!

Vi låg och pratade i sängen, länge. Vi pratade om Pyret och att vi längtar efter bebisen. Det är inte långt kvar nu… 3 månader sedan har vi antagligen en bebis i sängen oxå!

I veckan ska vi nog fixa i ordning Pyrets rum. Det är så skönt att inte behöva stänga dörren när det kommer folk och hälsar på =).

Nu ska jag dricka morgonkaffe! Tjingeling!

1 comments
  1. Åh, så mysigt att snart ha ett litet pyre… Lät så mysigt när ni låg där och myste och planerade.. Verkligen stort lycka till och härligt att se dina magbilder, den växer! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Septemberturen

Helgens tur startade redan kvart över fyra, det var då klockan ringde! Vi packade in oss i mustangen…