port.4 port.
Förber. tid0 min
Tillagn. tid0 min
Totaltid0 min

Ingredienser

  • 200 g färska bönor t ex skär- och vaxbönor
  • 8 gröna sparrisar
  • 8 rädisor
  • 140 g bacon
  • 1 msk grovkornig dijonsenap
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • 2 msk rapsolja
  • salt och peppar
  • 1/2 kruka dragon

Gör så här

  • 1

    Ansa bönorna och skär bort den nedre delen av sparrisen. Koka dem var för sig i saltat vatten och spola dem kalla. Skär dem i mindre bitar.

  • 2

    Skiva rädisorna tunt.

  • 3

    Skär bacon i tunna strimlor och stek dem knapriga i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper.

  • 4

    Blanda senap med vinäger och olja, smaksätt med salt och peppar.

  • 5

    Blanda grönsakerna med dressingen och strö över bacon och plockade dragonblad.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *