port.4 port.
Förber. tid0 min
Tillagn. tid0 min
Totaltid0 min
Ingredienser
- 200 g färska bönor t ex skär- och vaxbönor
- 8 gröna sparrisar
- 8 rädisor
- 140 g bacon
- 1 msk grovkornig dijonsenap
- 2 tsk rödvinsvinäger
- 2 msk rapsolja
- salt och peppar
- 1/2 kruka dragon
Gör så här
- 1
Ansa bönorna och skär bort den nedre delen av sparrisen. Koka dem var för sig i saltat vatten och spola dem kalla. Skär dem i mindre bitar.
- 2
Skiva rädisorna tunt.
- 3
Skär bacon i tunna strimlor och stek dem knapriga i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper.
- 4
Blanda senap med vinäger och olja, smaksätt med salt och peppar.
- 5
Blanda grönsakerna med dressingen och strö över bacon och plockade dragonblad.