port.2 port.
Förber. tid0 min
Tillagn. tid20 min
Totaltid20 min

Ingredienser

  • 2 st laxfiléer
  • 200 g haricots vertz
  • Hollandaisesås, färdiglagad (välj äggfri om du är allergisk)
  • ca 1 dl riven kokos
  • 1 tsk citronpeppar

Gör så här

  • 1

    Sätt ugnen på 200 grader.

  • 2

    Skär laxen i små kuber

  • 3

    Krydda den rivna kokosen med citronpeppar.

  • 4

    Panera laxen i kokosen.

  • 5

    Stek i ugnen ca 10 min, vänd efter ca 5 min.

  • 6

    Koka under tiden haricoten i saltat vatten.

  • 7

    Servera laxen med haricoten och hollandaisesås.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *