port.4 port.
Förber. tid0 min
Tillagn. tid25 min
Totaltid25 min

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 röd spansk peppar
  • salt och malen vitpeppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  • 1

    Värm ugnen till 175°.

  • 2

    Dela chilifrukten i halvor på längden, kärna ur och strimla fruktköttet fint. Skala vitlöksklyftan.

  • 3

    Lägg kycklingfiléerna i en smord ugnssäker form. Pensla med olja, krydda med salt, peppar, paprika och cayennepeppar. Pressa ner vitlöken och strö över chilin.

  • 4

    Sätt in i ugnen i ca 15 minuter eller tills köttet har en innertemperatur på 70°.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *