En glutenfri makrillmacka är både enkel och nyttig. Makrill är en fet fisk som är full av omega-3 och protein. Den är perfekt för dig som vill ha energi och hålla dig mätt längre.
Njut av en makrillmacka – en klassiker som både smakar gott och gör gott för kroppen!
Fler tips på frukost och mellanmål hittar du här
port.1 port.
Förber. tid0 min
Tillagn. tid5 min
Totaltid5 min
Ingredienser
- ¼ rödlök
- 1 burk makrillfilé i tomatsås (125 g)
- 2 glutenfria knäckebröd, naturella riskakor eller 3 Finn Crisp
- 1 citronklyfta
- Kryddor: svartpeppar
Gör så här
- 1
Finhacka rödlöken.
- 2
Lägg makrillfilén i tomatsås på knäckebrödet eller riskakan.
- 3
Toppa med rödlök och pressa över lite citron för fräsch smak.
- 4
Krydda med svartpeppar efter smak.