Tonfiskbåtar med avokado Huvudrätter 2 port. 10 min Plockmat som kan ätas som egen måltid men passar även jättebra på buffébordet eller till tacosen. Nyttigt, snabbt och enkelt! Ingredienser: 2 st kokta ägg 60-65 g creme fraiche 1 rödlök 3 cm gurka utan skal 1 burk tonfisk i vatten 1 msk olivolja citronsaft dill salt peppar 1 avokado några roman- eller cosmopolitansallad Gör så här: 1. Finhacka löken och tärna gurkan. 2. Blanda ned löken och gurkan i creme fraichen. 3. Skala äggen blanda i röran. 4. Tillsätt avrunnen tonfisk och olivolja. 5. Smaka av med dill, citronsaft, salt och peppar. 6. Gröp ur avokadon och skiva upp. 7. Lägg röran i 2-3 salladsblad och servera med avokadon. Klar att serveras! Halloumilasange Bacon- & Kantarellpaj