Halloumilasange Huvudrätter 4 port. 35 min Ljuvligt gyllengul och vegetarisk lasange. Ingredienser: 1 kg zucchini 2 guka lökar 1 msk smör 400 g halloumiost 200 g phialdelphiaost, vitlök & örter 2,5 dl creme fraiche 1 dl riven ost, jag tog mozzarella Gör så här: 1. Sätt ugnen på 225 ○. 2. Skölj och skiva zucchinin på längden. Lägg på hushållspapper och salta för att vätska ur zucchini. 3. Hacka löken och stek i smör. 4. Riv halloumiosten på den grova sidan av rivjärnet. 5. Lägg i halloumiosten i stekpannan och stek en stund, peppra med nymalen svartpeppar. Smaka av. 6. Torka av zucchinin och lägg ett lager i en ugnssäker form. 7. Lägg på hälften av halloumifärsen och sedan ett lager av zucchini. 8. Bred philadelphiaosten över zucchinin och sedan resten av halloumifärsen. 9. Lägg på ytterligare ett lager av zucchini och bred på creme fraichen. 10. Lägg på riven ost. 11. Gratinera i ca 20-25 min, jag satte på grillefffekten de sista 5 min. Klar att serveras! Laxnuggets med haricot vertz och hollandaisesås Tonfiskbåtar med avokado