Bacon- & Kantarellpaj Huvudrätter 4 port. 35 min Denna enkla men lyxiga kantarellpaj är perfekt att bjuda gästerna på! Kantareller och bacon är en riktigt fin kombination, som här utgör fyllningen ihop med en äggstanning. Servera med en krispig grönsallad. Ingredienser: 1 pkt bacon 1 lök 5-6 dl kantareller 5 dl riven ost 5 ägg 3 dl grädde salt och peppar Gör så här: 1. Stek baconen. 2. Lägg i hackade lök och kantarellerna. Dela ev kantarellerna om de är stora. 3. Låt allt stekas mjuka och knaprigt 4. Blanda ägg och grädde samt 4 dl av den rivna osten. Salta lite och peppra. 5. Lägga bacon och kantarellerna i en pajform. 6. Häll över äggblandningen och strö över 1 dl riven ost. 7. Grädda i 225 o i ca 25 min. Klar att serveras! Tonfiskbåtar med avokado Linssoppa