En glutenfri makrillmacka är både enkel och nyttig. Makrill är en fet fisk som är full av omega-3 och protein. Den är perfekt för dig som vill ha energi och hålla dig mätt längre.

Njut av en makrillmacka – en klassiker som både smakar gott och gör gott för kroppen!

Fler tips på frukost och mellanmål hittar du här

port.1 port.
Förber. tid0 min
Tillagn. tid5 min
Totaltid5 min

Ingredienser

  • ¼ rödlök
  • 1 burk makrillfilé i tomatsås (125 g)
  • 2 glutenfria knäckebröd, naturella riskakor eller 3 Finn Crisp
  • 1 citronklyfta
  • Kryddor: svartpeppar

Gör så här

  • 1

    Finhacka rödlöken.

  • 2

    Lägg makrillfilén i tomatsås på knäckebrödet eller riskakan.

  • 3

    Toppa med rödlök och pressa över lite citron för fräsch smak.

  • 4

    Krydda med svartpeppar efter smak.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *