Oj, oj, oj. redan onsdag och jag har inte följt min träningsplanering. Ikväll måste jag få till ett löppass. Jag kommer aldrig kunna springa 21 km om jag inte tränar. Jag fattar inte varför det är såååå svårt att ge sig ut. Är det mörkret? Handen på hjärtat, jag tror att det är så att när barnen har somnat så är det tyst i huset och då är det så skönt att bara sitta i soffan och vara. Jag är trött!

Men om jag springer ikväll och håller mig till planeringen resten av veckan så är det inte så himla dåligt!

Ok, ny motivation. Nu rycker jag upp mig och känner att jag är en glad och bra människa istället!

Gjorde glutenfri kycklingpaj igår! Supergod! Kanske lägger upp receptet här!

Tjingeling!
~H~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Hur har ni det?

Jag har det bra! Jag kör en veckas grönsaks- och fruktdiet. Dag 2 idag och jag väntar på…

LCHF Basic

På bokrean köpte jag två LCHF-böcker, LCHF för varaktig viktminskning och Lev gott med LCHF och periodisk fasta.…