Jag är en latmask

Oj, oj, oj. redan onsdag och jag har inte följt min träningsplanering. Ikväll måste jag få till ett löppass. Jag kommer aldrig kunna springa 21 km om jag inte tränar. Jag fattar inte varför det är såååå svårt att ge sig ut. Är det mörkret? Handen på hjärtat, jag tror att det är så att när barnen har somnat så är det tyst i huset och då är det så skönt att bara sitta i soffan och vara. Jag är trött!

Men om jag springer ikväll och håller mig till planeringen resten av veckan så är det inte så himla dåligt!

Ok, ny motivation. Nu rycker jag upp mig och känner att jag är en glad och bra människa istället!

Gjorde glutenfri kycklingpaj igår! Supergod! Kanske lägger upp receptet här!

Tjingeling!
~H~

 

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *