Oriental Hotel

Idag har vi ätit lunch på Le Normandie, det är ett av världens förnämsta restaurang/hotell. Våra handväskor fick t.o.m var sin pall. Vi blev bjudna på Amuse som en liten rätt före förrätten. Det var bl.a. tonfisktartar och wasbiglass. Till förrätt åt vi pilgrimsmusslor (Hanna frågar hela tiden vad det var vi åt, fattar inte sånt! 🙂 och till huvudrätt var det torsk. Torsken var perfekt tillredd och smälte i munnen. Sedan kom dessertvagnen..! HJÄLP! Vi fick välja två olika sorters tårtor. Nickie vald mocca- och hallontårta, Hanna valde cheesecake och moccatårta. Jättegott! Efter det fick vi 5 st små praliner, precis som det inte var nog! Totalkostnaden blev 480 SEK, det ni! Var i Sverige får man 5 rätters för två personer under 500 spänn. Maila och ge förslag!

Igår sprang vi på en elefant i mörkret. Alla vill spela ”ping-pong”, vi antar att det är för vi ser så atletiska ut. Vi vill dock spela tennis men det ställer de inte upp på!

Efter elefanten kom tåget förbi, här har de manuella bommar när tåget kommer. Signalen är hysterisk.

Inatt trodde vi att det var krig, världens genom tiderna värsta regnoväder drog förbi över Bangkok. Åskan var inte av denna värld. När vi vaknade på morgonen trodde vi att det bara fanns ett hotell kvar i Bangkok. Men sån tur hade vi inte!

Nu har vi ätit, Nickie fick hundmat. De hävdar att det var kyckling, men det tror vi inte på. De försöker nog lura oss, men det går vi inte på.

Imorgon drar vi till Surat Thanin, vi tar Koh Samui först. Hanna vägrar åka båt i 8 timmar!!!!!! (chicken, säger Nickie att Hanna är).

Puss & Kram och slick & smek!

Och inte att förglömma NiS!

 class=
 class=
 class=

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *